sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Uusia karvaisia ja karvaton

Mihin sitä taas itsensä laittoi...
Olen jo tovin miettinyt jotain toista pientä jyrsijää hamstereiden lisäksi. Satuin yksi kaunis päivä näkemään Even luona aivan ihanan värisen kesyhiiripoikasen, joka oli blue agouti. Tovin mietinnän jälkeen päätin, että voisihan niitä kesyhiiriä kokeilla.

Tällä hetkellä kotona asustaa neljän naaraan lauma, jossa on äiti, kaksi tytärtä ja yksi "ylimääräinen" tyttö. Nelikko asustaa hankkimassani 60 x 50 terraariossa, joka on sisustettu heidän tarpeet huomioiden. Pakko myöntää, että kiva välillä sisustaa eri tyylistä asumusta. Hamstereille ei tule pahemmin laitettu mitään korkeita tikkaita tai muita isompia kiipeiltäviä virikkeitä, kun saattavat vaan loukata itsensä.

Nuoria tyttöjä on tarkoitus käyttää myös näyttelyissä hamstereiden mukana. Tarkemmat tiedot kaikista löytyy hiiret-sivulta. :)

Blade Runner's Caves Of Steel "Savu"
Esteettinen Emalikoru "Noki"
Eeppinen Ensikosketus "Tuhka"
Filmaattinen Fazer Da-Capo "Hiili"

4 kommenttia:

  1. Vai oot sää menny hiiriä ottaan. Ihanan värinen tuo Noki! Haisevatko paljo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pakkohan sitä on ainakin kerran elämässä kokeilla ja kyllä nuo hamstereihin verrattuna tuottavat enemmän hajua. :D Noki oli se johon ekana ihastuin. :)

      Poista
    2. Joo niin vähä epäilin. Määki haluaisin hiiriä, mutta se haju pelottaa kun oon niin herkkä :D Noki on kyllä ihanan näkönen <3

      Poista
    3. Itsellekkin roboihin tottuneena oli se haju pieni järkytys. :D

      Poista