sunnuntai 31. elokuuta 2014

Oulun näyttely 30.8.2014

Aamulla lähdettiin ajamaan porukalla Ouluun seitsemän aikoihin. Matka sujui onneksi ilman ongelmia ja sain nukkua vielä autossa ennen perille pääsyä.

Näyttelyssä oli mukana Juno ja Dante. Kummallekkin pojalle näyttely oli ensimmäinen ja tästä syystä itseä jännitti normaalia enemmän. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin ja pojat suoriutuivat urakasta kunnialla. Oli mukavaa myös tavata uusia ja vanhoja tuttavuuksia näyttelypaikalla.

Dante oli ilmoitettu ulkomuotoon ja lemmikkeihin. Ulkomuotoluokasta arvosanaksi tuli MH. Mainintaa tuli liian suurista korvista ja liian pitkästä ja hieman ohuesta turkista, muuten arvostelu oli mielestäni lupaava. Lemmikkiluokasta tuli H, johon varmaan vaikutti pojan nuori ikä. Dante palkittiin kuitenkin lopuksi parhaana nuorena. Ekaksi näyttelyksi kaikki meni siis mukavasti ja mikä tärkeintä pikkuinen käyttäytyi hyvin. 

Danten arvostelu

Juno osallistui ainoastaan lemmikkiluokkaan, josta tuli EH. Arvostelu oli minusta hyvä, vaikka tiesin että turkin epätasaisuudesta tulisi mainintaa. Saatiin vielä kiva erikoispalkinto, muistaakseni siisteydestä.

Junon arvostelu
Poikien palkinnot.

Seuraavaan näyttelyyn olisi toiveissa saada mukaan enemmän porukkaa ja erityisesti niitä roboja. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. :)

Dante sai uuden ison juoksulautasen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti