sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kouvola 21.2.2015

Olin ilmoittanut kaksi roboa Kouvolan näyttelyyn. Itse en näyttelyyn lähtenyt, mutta olin sopinut aikoja sitten Even kanssa, että hän voi ottaa pari popoa mukaansa. Tämä oli itseasiassa ensimmäinen SHY:n näyttely minun hamstereille ja toivottavasti pääsen itsekkin vielä joskus paikan päälle.

Aloitetaan vaikka ensimmäisenä Viljasta, joka oli ilmoitettuna ulkomuotoon. Halusin saada neidille yhden tuloksen ulkomuodosta ennen mahdollista poikuetta ja tämä oli viimeinen mahdollisuus saada se. Toiveissa oli saada vähintään H, mutta sainkin yllättyä positiivisesti. Arvosanaksi tuli EH, eikä siinä vielä kaikki, Vilja oli lopulta ES1. ja BIS5 (ei osallistunut, kun oli jo matkalla Kajaaniin). Tämän paremmin ei mielestäni olisi voinut mennä, joten olen todella tyytyväinen tulokseen. Seuraavan kerran tyttö osallistuukin näyttelyyn aikaisintaan ensi syksynä.

Pää, silmät, korvat
Hyvä pää, korvat suuret, asettuneet kapealle.
Tyyppi, koko
Kaunis pyöreä tyyppi, hieman pienikokoinen.
Turkki
Mukavan tiheä ja tasainen, hieman pitkä.
Kunto
Hyvä.

Zero oli vuorostaan ilmoitettuna lemmikkiluokkaan. En uskaltanut odottaa mitään sen ihmeempää, joten meinasin pudota tuolilta, kun sain tiedon, että Zero oli sijoittunut. Pojalla oli tähän näyttelyyn lähtiessä kaksi aiempaa sijoitusta lemmikeissä, joten pääsin juhlimaan kotona. Lopuksi tulos oli ERI, PLH2, KUMA (luonteesta) => FIN VLH. Hamsula sai siis ensimmäisen valionsa, joka minun ilokseni on oma kasvatti. Ensi viikolla pitää vaan laittaa valioanomus menemään postissa, niin saadaan tuo vielä virallistettua. :)

Yleiskunto
Sopiva massa.
Turkki
Pehmeä ja hyväkuntoinen turkki. <3
Korvat, silmät, hampaat
Ok!
Kynnet
Hyvin leikattu!
Käsiteltävyys, luonne
Erittäin rauhallinen roboksi.
Yleisvaikutelma
Ihana sylirobo. :)

Seuraavana on vuorossa kotinäyttely Kajaanissa.



3 kommenttia:

  1. Vau onnea! Mahtavaa menestystä! Eihän sitä tarvinnutkana olla kuin 2 hamsua niin mahtavat palkinnot sai! :)

    VastaaPoista
  2. Vau onnea! Mahtavaa menestystä! Eihän sitä tarvinnutkana olla kuin 2 hamsua niin mahtavat palkinnot sai! :)

    VastaaPoista