keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Syntymäpäiviä ja surua

Täällä on päästy viettämään kaksia 1v. synttäreitä, kun Kielo täytti vuoden 8. päivä ja Viola 10. päivä.
Tytöt saapuivat minulle viime keväänä Ylivieskan näyttelystä. Itse en alunperin ollut ottamassa roboja, mutta ei sitä voinut oikein kieltäytyä, kun Eve oli ostanut kaksikon minulle syntämäpäivälahjaksi. Pitää kuitenkin kaveria kiittää, koska tämän myötä ihastuin totaalisesti platinahuskeihin ja eihän hamsulan kahta poikuettakaan olisi ilman tätä kaksikkoa. :)

Tytöt 2 kk iässä.
Surullisena uutisena pitää kertoa, että jouduin päästämään Sätkyn paremmille pähkinämaille sunnuntaina. Aloin huomaamaan viime aikoina, että papparaisen tasapaino alkoi olla melko huono ja esimerkiksi suoraan kulkeminen ei meinannut onnistua. Ongelmia alkoi olla myös takajalkojen käytössä ja yleiskunnossa, joka huononi kokoajan pikkuhiljaa.

Sätkyhän saapui minulle viime kesäkuussa astutuslainaan, mutta sain kuitenkin myöhemmin mahdollisuuden ostaa ukkelin ja kauaa en asiaa miettinyt. Viimeiset aikansa Sätky sai viettää poikansa Sonin kanssa ja pääsi nauttimaan herkuista päivittäin.

Onneksi Sätky jätti jälkeensä poikueen verran ihana luonteisia naperoita. Lopuksi haluankin vielä kerran kiittää Astaa tästä ihanasta pikkumiehestä.
Lepää rauhassa Sätky.

18.3.2013 - 8.3.2015.

2 kommenttia:

  1. Voi pikkumiestä <3 kiitos kun tarjosit kodin miehelle jossa pääsi vielä kaverin kaa jonka hyväksy. :)

    VastaaPoista
  2. Sätky oli hieno mies ja varmaan roboista juuri se mihin rakastuin eniten <3

    VastaaPoista