perjantai 28. elokuuta 2015

Liminka 22.8.2015

Nyt on kesäloma pidetty näyttelyiden osalta ja lauantaina aloitettiin tuttuun tapaan Limingassa. Mukaan lähti kolma hamsteria + yksi seurarouva. Ilmoitin ennakkoon Junon, Zeron ja Vanilla. Päätin kuitenkin jättää Vanillan kotiin, kun jouduin toteamaan neitin rinnuksen olevan surkeassa karvassa. Perjantai-iltana tehdessäni viimeisiä valmsteluja, tuli mieleeni Verna, joka oli hyvässä kunnossa.

Itse näyttelypäivä oli tavallista raskaampi, koska olin flunssassa ja kuumeessa, mutta onneksi päästiin lähtemään kotia hyvissä ajoin. Sunnuntai ja alkuviikko ovatkin menneet tuskaisesti sairastellessa. Onneksi seuraava näyttely onkin vasta ensi kuussa, niin ehtii parantua sinne.

Ensimmäisenä oli vuorossa Zero, joka yllätti todella mieluisasti saaden ERI-, vaikka pientä ikäkriisiä on alkanut näkymään. Zero onkin saanut useamman viikon ajan joka päivä pähkinöitä, jotta massa ja turkki pysyisivät hyvinä.

Yleiskunto
Timmi ja lihaksikas
Turkki
Erittäin hyvä. Hieman ohut vatsaturkki.
Korvat, silmät hampaat
Kynnet leikattu. Hampaat kunnossa.
Käsiteltävyys
Rauhallinen pikkukaveri.
Yleisvaikutelma
Ihana viiksivallu. <3

Juno oli siirtynyt veteraaneihin ja aloitti siellä hyvin saamalla ERI-, joka ei yllättänyt minua niin suuresti, koska tiesin hänen olevan hyvässä kunnossa. Lopuksi Juno hävisikin vain todella upealla yli puolet nuoremmalle talvikkourokselle ja oli siis PLH2, saaden lisäksi KuMan yleiskunnosta. 

Yleiskunto
Erinomainen massa.
Turkki
Muuten hyvä, mutta hieman lohkeilee niskasta.
Korvat, silmät, hampaat
Erinomaisesti leikatut kynnet.
Käsiteltävyys
Ihana käsitellä. Virkeä ikäisekseen. Kiinnostunut ympäristöstä.
Yleisvaikutelma
Suloinen pappa.

Viimeisenä vuorossa Verna, jonka otin mukaan hakemaan kokemusta näyttelyistä. Olin hieman varauksellinen neitiä ilmoittaessani, koska tiesin tämän osaavan olla melkoinen rääkyjä sille päälle sattuessaan. Ennen arvostelua jännitin todella paljon, mutta taisi se olla aika turhaa. Alkuun kuului pari rääkäisyä ja loppua kohden menikin jo hyvin. Todella hyvä arvostelu ja ERI-. Lopulta vielä minut yllättänyt sijoitus ja pikkuinen oli PLH5.

Yleiskunto
Erinomainen massa.
Turkki
Upea turkki.
Korvat, silmät, hampaat
Kynnet hyvin leikattu
Käsiteltävyys
Robomaisen veikeä. Hieman säksätti, mutta rauhoittui sitten.
Yleisvaikutelma
Ihana pikkupallero.

Sain myös ilokseni nähdä taas kasvattini Tifan, joka pärjäsi todella hyvin saaden ERI- ja KuMa:n kokonaisuudesta.

2 kommenttia:

  1. Kyl on Junolla ja Nellillä samanlainen arvostelu :D Tykkäskö hamsut mintun lehdistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpäs minulla kesti vastata. Niin minäkin lueskelin, että on sisarukset aika samiksia. Mintunlehdet maistui parhaiten kaikille muille kuin roboille, mutta ne porkkanapelletit oli tykättyjä. :)

      Poista