keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Lyhyessä esittelyssä: Edge Maverick

Ajattelin kertoa hiukan Zevistä. Zevi siis jäi minulle ylimääräisenä viime poikueesta, josta kotiin oli tarkoitus jättää vain Verna. Kuitenkin poikasia meni sen verran huonosti kaupan, että minulle jäi kaksi urosta vielä pyörimään. Poikien ruvetassa tappelemaan sain sijoitettua toisen norrepojan Evelle ja jätin itselle laikukkaan.
Zevi asui tämän jälkeen tovin isänsä kanssa sopuisasti, kunnes yhteiseläminen meni mahdottomaksi isän nakitettua poika melko pahasti. Pari viikkoa siinä sitten paranneltiin haavoja minidunassa, mutta onneksi kaikki parani hyvin.

Nykyään poika asustelee yksikseen 70x35 kokoisessa asumuksessa ja saa nauttia pähkinöistä lähes päivittäin. Juoksulautasen kulutus ja terran kaivaminen kuuluvat suosikki hommiin, myös eri paikkoihin nukahtelua tapahtuu päivittäin.

Luonteeltaan pikkumies on tullut isäänsä, eli on robomaisen vilkas ja meneväinen. Käsittelyssä pitää aina ilmoittaa alkuun itsestään, mutta muuten ollaan melko nätisti paitsi huonona päivinä, jolloin huudetaan sitten enemmän (taisi periytyä tuo Zululta :D).

Zevin kanssa on tarkoitus käydä pet- ja ulkomuotoluokissa. Mahdollista jalostuskäyttöstä on mahdotonta vielä tässä vaiheessa sanoa.


2 kommenttia: