tiistai 25. marraskuuta 2014

Haapajärven näyttely 22.11.2014

Haapajärven näyttely on nyt siis takana päin meidän osalta. Kuten viime vuonna, myös tällä kertaa näyttely oli aika pienimuotoinen. Meiltä oli ilmoitettuna yhteensä kuusi hamsua.
Mukana olivat: Dante, Juno, Soni, Zero, Viola ja Vilja (+ Zulu ja Sätky seuraherroina).

Kääpiöitä näyttelyssä oli yhteensä kuusi kappaletta, joista omia oli viisi.

Ensimmäisenä arvosteltavana oli Zero, jolle näyttely oli ensimmäinen. Itsellä oli pienoisia odotuksia pojan suhteen, koska tiesin tämän olevan melko hyvässä kunnossa ja vauvakarvanlähtö ei ollut vielä ehtinyt alkaa.  Kaikki menikin mukavasti ja arvosanaksi tuli ERI-. Miinusta tuli ainoastaan toisen etujalan kynsistä, joissa oli hieman leikkaamisen varaa. Zero kuitenkin sijoittui PLH1 ja oli samalla paras nuori, sekä päivän lopuksi BIS6.

Seuraavaksi oli arvostelussa Soni, joka oli myös ensimmäisessä näyttelyssään. Veljensä tavoin myös Soni oli erittäin mukavassa kunnossa ja sai myös ERI-, miinusta tuli turkista, jossa oli menossa karvanvaihto. Palkinnoksi tuli kuma kokonaisuudesta.

Vilja ei ollut ihan parhaimmillaan ja sai H+:n. Harmittavasti yksi kynsi oli mennyt verikynteen, myös pieni lisämassa ei olisi pahitteeksi. Nyt kumpikin naaraista pääseekin lihotuskuurille.

Viola sai jälleen EH:n, johon olin tyytyväinen. Parannettavaa on turkissa, joka oli aavistuksen epätasainen ja massassa, jota saisi olla lisää. Viola käyttäytyi kuitenkin todella mukavasti ja sai ep:n käsiteltävyydestä.

Myös Juno pärjäsi erittäin mukavasti, saaden ERI-. Herra kaipaisi kuitenkin hieman kiinteyttä, eli kuntoilemaan vaan lisää. Palkinnoksi tuli kuma kokonaisuudesta ja ep yleiskunnosta.

Seuraavaksi arvosteltiin syrkit, joita oli paikalla 13 kpl.

Dante sai toistamiseen ERI- ja ainoa moite tuli hieman kuivasta turkista takaa. Päivän lopuksi poika sijoittui vielä PLH4.

En osaa hirveästi kirjoitella kaikkien arvosteluista, mutta tuossa noin lyhykäisesti. Onnistunut reissu siis meidän osalta, mutta eihän noita osallistujiakaan ollut montaa.
Nyt on siis meidän näyttelyt käyty tämän vuoden osalta ja jäämmekin pienelle tauolle. Seuraava näyttely meille on mitä todennäköisemmin Limingassa tammikuun lopussa.

Danten palkinnot.
Zeron palkinnot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti