maanantai 15. helmikuuta 2016

Liminka 13.2.2016

Näyttelyvuosi starttasi meille tuttuun tapaan Limingassa. Mukaan lähti kaksi roboa ja kaksi hiirtä. Hiirillä oli virallinen lemmikkiluokka.

Aloitetaan Zevistä, joka sai hienosti EH+. Pojan massa on pysynyt hyvänä ja turkki on mielestäni ollut myös ihan mukavassa kunnossa. Tämän jälkeen Zevi pääsee muuttamaan mukavan nuoren neidin seuraksi joksikin aikaa.

Yleiskunto
Hyvässä yleiskunnossa. Hyvä massa ja lihakset.
Turkki
Tasainen. Mahan alus kellertää.
Korvat, silmät, hampaat
Kynnet leikattu. Silmät kauniit.
Käsiteltävyys
Robomaisen vilkas, antaa tutkia.
Yleisvaikutelma
Vauhtihirmu. <3

Vanillan piti jäädä eläkkeelle viime vuoden jälkeen, mutta en voinut olla ilmoittamatta. Nuori rouva nimittäin on talven aikana kasvattanut puuttuvan turkkinsa takaisin ja on muutenkin ihan ok kunnossa. Arvosanaksi tuli mukava EH ja olen oikein tyytyväinen. Myös Tifa-sisko oli veteraaneissa ja sai ERI-, mutta ei ihan päässyt sijoille. Oli kuitenkin ihanaa nähdä Tifa taas pitkästä aikaa. :)

Yleiskunto
Ikä jo hieman näkyy yleiskunnossa. Hieman hento, mutta hyväkuntoinen.
Turkki
Ikäisekseen todella hyväkuntoinen turkki. Aavistuksen kellertää vatsasta.
Korvat, silmät, hampaat
Tasaiset hampaat ja kynnet leikattu.
Käsiteltävyys
Robomaisen eloisa, mutta antaa pyöritellä.
Yleisvaikutelma
Vauhdikas lumipallo.

Noki osallistui ensimmäistä kertaa näyttelyihin ja aloitti todella hienosti saamalla A:n. Ilahduin tytön hyvästä käyttäytymisestä, kun kotona meinaa olla aina välillä hieman menevämpi. Palkinnoksi saatiin hauska ep "Pirkko Perushiiri". :)

Arvostelu
Reippaan oloinen nuori nainen, jolle pedikyyri takajalkojen kynsiin olisi tarpeen. Kaunis kiiltävä turkki. Puhdas siisti iho. Pitkä häntä. Takajaloissa hauskat valkoiset varvassukat. Rentoutui ja ryhtyi naamapesulle kesken kaiken. Mukava neitokainen, jota ilo käsitellä.


Tuhka oli siskonsa tapaan ekaa kertaa mukana ja sai myös A:n. Sivusta seuranneena tuomari tuntui tykkäävän nakuneidistä. Yllätyin kuitenkin suuresti, kun Tuhka sai KuMa:n ja oli vielä ROP5. Hyvä aloitus kummallekkin siskokselle.

Arvostelu
Ihana vauhdikas nahkiainen. :) Suuret hurmaavat korvat, joilla kuulee hyvin kaikki hiirimaailman kuumimmat juorut. Siistit hyvät kynnet, vahva häntä. Puhdas iho, hyvä massa. Aavistuksen levoton, mutta käsiteltävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti